RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Vil gi Hangeland bedre kontrakt

Sist oppdatert:
Fulham har innledet forhandlinger med Brede Hangeland etter at storklubbene har begynt å sikle.

Det er ingen hemmelighet at London-klubben er bekymret for å miste sin norske stopperstjerne. Derfor jobbes det nå på spreng for å komme til enighet med rogalendingen om en ny avtale.

Det bekrefter manager Roy Hodgson.

- Vi har lenge hatt planer om å snakke med han. Både om en forlengelse av kontrakten og å gjøre selve betingelsene hans bedre. Det har vi nå startet med, sier han til premierleague.com.

Mange interessenter
Hangeland har 14 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med den engelske eliteserieklubben – og midtstopperen har vært linket til en rekke klubber siden sesongstarten i fjor høst.

Både Liverpool og flere andre har vært nevnt som mulige nye arbeidsgivere for 27-åringen. Spørsmålet er om en ny kontrakt med meget gode betingelser kan binde Hangeland til Craven Cottage ytterligere noen år.

Les også: Hangeland avviser Liverpool

Manager Hodgson er usikker. Han vet godt at klubben står maktesløs dersom en storklubb legger et lukrativt tilbud på bordet.

- Hvis det skjer, så skjer det. Det må vi i så fall håndtere på best mulig måte, sier den tidligere Viking-treneren.

- I mellomtiden er Brede, og andre spillere som eventuelt er ønsket av andre klubber, hos oss og vi skal gjøre vårt beste for å beholde dem, tilføyer han.

Trives godt
Selv har Hangeland aldri lagt skjul på at han trives veldig godt i London-klubben. Så sent som mandag ga han utrykk for at tiden etter overgangen fra FC København har vært et eventyr.

- Det har vært en stor opplevelse å få være med på dette. Vi har absolutt beveget oss i riktig retning, og vi ser mye bedre ut nå enn for ett år siden, sa han til fulhamfc.com.

Spesielt var følelsen av å bidra til å berge klubbens eliteserieplass forrige sesong minneverdig.

- Det var en utrolig erfaring for meg, og det var veldig viktig, siden jeg kanskje tok en sjanse med å komme hit med tanke på plasseringen klubben hadde. Mye sto på spill. Å berge plassen var nok den beste følelsen jeg har hatt som fotballspiller, sa rogalendingen.

- Selv om jeg har vært med på å vinne noen ting, var det en enda bedre følelse å berge plassen.

Overser ryktene
De uttalige overgangsryktene bruker han ikke tid på.

- Gjennom karrieren min har det vært tider med spekulasjoner, både da jeg var i Danmark og i Norge. Jeg har lært å ikke tenke på det, og jeg vet også at spekulasjoner kan være uten rot i virkeligheten, sa Hangeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere