Sommerens lengste overgangssaga toppet seg mandag da Tottenhams Luka Modric angivelig nektet å spille for Tottenham mot Manchester United.

Modric har vært ønsket av Chelsea i hele sommer, og 25-åringen har selv sagt klart i fra om at han har lyst på overgangen. Det kan man godt forstå ettersom Chelsea kan tilby spill i Champions League og langt høyere lønn.

Problemet har vært at Tottenhams styreformann Daniel Levy har vært svært så bastant i sin opptreden, og konsekvent avvist at det er aktuelt å selge Modric – verken for 22, 27 eller 30 millioner pund som har vært de påståtte budene fra Chelsea.

- Ble uvenner
Nå røper manager Harry Redknapp at Modric og Levy virkelig er på kant med hverandre, men at han tror de to vil sitte ned og skvære opp i løpet av kort tid.

- Styreformannen må sette seg ned å snakke med han. De ble litt uvenner i det første møtet. Daniel må si at vi ønsker å beholde ham, at han er en viktig og stor spiller for oss, sier Redknapp, ifølge The Guardian.

- Vi kommer til å hente inn spillere, og om vi viser ham at vi er en ambisiøs klubb tror jeg du vil se at gutten vil være ok, legger Redknapp til.

Tottenham har en streng og restriktiv lønnspolitikk, noe som muligens har kostet dem mang en storsignering. Men nå sier Redknapp at det kan være aktuelt å gi Modric bedre betingelser, og at det er noe styreformann Levy har på blokka.

- Han har fortalt meg at han vil se på kontrakten hans om en måned eller to, og han står på at han ikke blir solgt. Det er vanskelig for ham å gå tilbake på det, sier Redknapp.

På banen igjen torsdag
Tottenham-manageren savnet nok Modric da laget tapte 3-0 for Manchester United på Old Trafford mandag kveld. Enkelte britiske aviser skrev rett ut at Modric streiket for å tvinge gjennom overgangen, mens Redknapp hevdet at Modric «ikke hadde tankene på rett plass», og at det var derfor han ikke spilte.

Redknapp tror likevel at Modric kommer til å spille returoppgjøret i kvalifiseringen til Europa League mot Hearts på torsdag.

- Han kommer til å konsentrere seg om fotballen igjen. Det er jeg sikker på. Han elsker å spille fotball og det som har skjedd har vært veldig ulikt ham, sier Redknapp.

HTML EMBED