Gå til sidens hovedinnhold

- Vil gi Wenger ny kontrakt

Selv om Arsenal-fansens tålmodighet er tynnslitt.

I helgen røk Arsenal ut av FA-cupen og i ligaen står klubben i fare for å havne utenfor topp fire for første gang på lang tid.

Alt i alt begynner det å bli svært lenge siden klubben vant et trofé og kritikken mot manager Arsène Wenger har ikke vært nådig.

I Arsenal-ledelsen ser det imidlertid ikke ut til at man har mistet troen på franskmannen. Nå skal klubben angivelig være villig til å tilby manageren ny kontrakt.

Londonavisen The Sun er blant de som mandag skriver at Wenger kommer til å få et nytt tilbud. Det skal dreie seg om en forlengelse på to år av kontrakten.

Hans nåværende avtale løper ut i juni 2014.

Wenger, som tjener rundt sju millioner pund i året i Arsenal, skal ha gitt signaler om at han er villig til å lytte til et nytt tilbud fra londonklubben.

Arsène Wenger kom til Arsenal tilbake i oktober 1996, og er etter Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson den manageren som har sittet lengst i Premier League.

Sist gang Arsenal vant et trofé under Wengers ledelse var imidlertid helt tilbake i 2005.

Senere denne uken møtes Arsenal og Bayern München til dyst i Champions League og dette er ventet å bli et meget tøft oppgjør for londonklubben.

Skulle Arsenal ryke ut av den gjeveste europacupen, vil nok tålmodigheten til fansen svekkes ytterligere.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '9FA22EAB4E2F4F46AFBC1CD097BF7357', 'q1zwbp8xbeiu1iv14dpryjbou', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-q1zwbp8xbeiu1iv14dpryjbou', 'eplayer14');
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken