Birmingham-forsvareren har havnet på alles verstingliste etter taklingen som knakk beinet til Arsenal-spissen. Eduardo er ute i minst ni måneder, er det blitt sagt fra Arsenal-hold i etterkant.

- Sånt som skjer
Taylor har så langt ikke sagt noen ting om det som skjedde.

Før nå.

- Jeg skal være veldig glad når han er tilbake i Arsenal og Kroatia og kan score mål igjen. Skaden var forferdelig. Men når han kommer tilbake, vil folk se at ulykker som dette skjer i fotball, og at det er mulig å komme tilbake fra dem, sier Taylor til The Sun.

Taylor besøkte Eduardo etter kampen, men da var Eduardo fortsatt på post-operativ avdeling på sykehuset. Dagen etter, derimot, fikk de snakket så vidt sammen.

- Sterk personlighet
- Jeg dro til sykehuset igjen på søndag, og han var veldig elskverdig som ville ta imot meg, sier Taylor – som innrømmer at han var spent på hvordan Eduardo ville takle situasjonen.

- Selv om det var en språkbarriere mellom oss, så sa jeg bare at jeg ikke ønsket ham noe vondt, og at jeg håpet han ville komme tilbake raskt. Han nikket. Jeg var bare veldig glad for at vi kunne kommunisere. Han er åpenbart en sterk personlighet. Etterpå har jeg lest i avisene at han ikke har noe imot at jeg besøker ham igjen. Det vil jeg gjerne gjøre, sier Taylor.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.