Gå til sidens hovedinnhold

Vil gjøre som Henry

Daniel Sturridge tror det vil gjøre ham til en bedre spiller.

Daniel Sturridge har stort sett blitt brukt ute på kanten etter at han returnerte til Chelsea fra et vellykket låneopphold i Bolton.

22-åringen, som har scoret ni mål denne sesongen, legger likevel ikke skjul på at han i fremtiden håper å innta en rolle mer sentralt i banen.

Vil bli midtspiss
Nå håper han at han kan gjøre som Thierry Henry - å gå fra å være kantspiller til å bli en ren spiss.

- Henry spilte ute på kanten i Juventus før han dro til Arsenal og spilte midtspiss. Arsène Wenger visste hvor Henry var best og da han dro dit, ble han mye bedre, sier Sturridge ifølge goal.com

- Det er han jeg ser på når jeg tenker at jeg kommer til å være mye bedre når jeg blir brukt som midtspiss igjen. Det er bare et spørsmål om tid.

Chelsea-spilleren er imidlertid ikke i tvil om at han har utviklet seg fysisk av å spille ute på kanten.

- Kondisjonsmessig hjelper det deg mye å spille på kanten ettersom det er en helt annen jobb - man gjør mange flere løp enn en midtspiss.

Klager ikke
Sturridge har tatt store steg etter overgangen fra Manchester City i 2009 og er godt fornøyd med at han nå har fått en viktig rolle i Chelsea-laget.

- Jeg ser fremdeles på meg selv om en spiss, men jeg gjør en jobb for laget og trives med det. Hvis jeg spiller, kan jeg ikke klage over hvilken posisjon jeg blir plassert. At jeg får starte kamper er det viktigste av alt.

- Jeg har vokst veldig siden jeg kom til Chelsea. Jeg har mye mer erfaring og tro på meg selv nå.

Onsdag kveld får han bruk for den selvtilliten når Chelsea tar imot Napoli på Stamford Bridge. Du kan følge kampen i vårt livesystem.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken