Det er i et intervju med NRK at Rossignol-sjef Stéphane Mougin uttrykker misnøye med de gjentatte utbruddene fra den norske alpintstjernen om skiutstyret.

- Jeg har allerede snakket med faren hans, og jeg har sagt tydelig fra om at Henrik må slutte å snakke negativt om utstyret sitt i media, sier Mougin til statskanalen.

Kristoffersen har denne sesongen vært tydelig negativ til ski og oppsett. Kritikken har ikke falt i god jord hos det franske skimerket.

- Jeg tåler å høre hva som helst direkte fra Henrik, men jeg synes ikke media er riktig vei å ta det. Tilbakemeldingene bør gis på en konstruktiv måte til de riktige menneskene, sier Mougin og legger til at han kommer til å ta en ny prat med Henrik om dette.

Les også: Tande med stygt fall i Planica

Saken kommer opp i kjølvannet av slalåmrennet i Lenzerheide søndag da kameraene fanget opp Kristoffersen i det han åpenlyst og svært misfornøyd utbrøt «altså, de skiene er så dårlige», direkte på TV 2s sending.

- Selv om det ikke var meningen at kommentaren hans skulle ut i media, aksepterer jeg ikke å høre sånt på TV, uttaler Rossignol-sjefen om Kristoffersens utbrudd.

Selv innrømmer Mougin at partene jobber med å finne ut av utfordringene foran neste sesong. Han sier også at det er noe som ikke passer slik det skal for Kristoffersens del.

- Vi forventet mer av Henrik. Vi kommer selvsagt til å tilby ham noen nye prototyper, og samtidig må Henrik sørge for at hans sesongforberedelser er de aller beste, sier han.

Rossignol har den vært det førende skimerket de tre siste årene i storslalåm, men denne sesongen endte de på fjerdeplass totalt. Det er også flere andre løpere på samme skimerke som har slitt mer enn tidligere.

Til svenske SVT uttalte Kristoffersen seg om utstyrsproblemene etter søndagens renn.

- Det er tøft. Teknikken blir dårligere når det ikke funker, og da legger man til seg uvaner. Man blir rådvill. Først tenker jeg at det er jeg som gjør noe gærent, og så er det ikke sikkert at det er jeg som gjør noe gærent, sier Kristoffersen og antyder langt på vei at han selv ikke er skyld i problemene denne sesongen.

- Du vil jo helst skylde på deg selv, men hvor lenge skal du skylde på deg selv før du tror at det faktisk er sannheten, når det egentlig ikke er din feil? Det er det som er så vanskelig, avsluttet han.