RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Vil ha Bellamy som manager

Men bråkmakeren kan fort bli for dyr.

Bråkebøtta Craig Bellamy skal ifølge engelsk presse være favoritt til å overta jobben som manager i Cardiff, skriver The Guardian.

Spissen, som fortsatt er under kontrakt med Manchester City, skal også være meget interessert i den ledige jobben.

Det er imidlertid ett problem. Det er lite trolig at Manchester City vil slippe waliseren gratis og dermed kan det bli for dyrt for Cardiff å kjøpe ham løs fra kontrakten med de lyseblå.

Bellamy har ett år igjen av avtalen med City, samtidig som Eastlands-klubben har opsjon på å forlenge avtalen med ett år om klubben ønsker det.

Det er lite trolig at waliseren vil være en del av Roberto Mancinis planer for den kommende sesongen, men med en ukelønn på rundt 900.000 i uka, ønsker ikke City ett nytt utlån.

Tidligere manager i Cardiff, Dave Jones, fikk nylig sparken, etter at den walisiske klubben ikke lyktes med å sikre opprykk til Premier League.

Jones hadde ledet laget i seks år, før han fikk fyken mandag.

Bellamy har vært på lån hos Cardiff denne sesongen og har uttalt at han gjerne fortsetter i klubben, selv om laget ikke klarte å rykke opp fra The Championship.

Chris Hughton og Roberto Di Matteo skal også være aktuelle kandidater til jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere