Andy Carroll var verdens åttende dyreste spiller, og den dyreste engelskmannen gjennom tidene, da Liverpool kjøpte ham for 35 millioner pund for ett år siden.

I Liverpool er det bare blitt fire Premier League-mål, og 23-åringen synes å lide av en ganske massiv svikt i selvtilliten.

Normalt svært så troverdige The Times skriver onsdag at Newcastle ønsker å kjøpe tilbake sin tidligere spiss. Ifølge avisen er klubben villig til å betale rundt 15 millioner pund for spilleren, som firedoble lønnen til 80.000 pund i uka etter fjorårets klubbytte.

Vil ha 25 millioner
Newcastle er imidlertid ikke spesielt optimistiske med tanke på å få i stand en handel. De tror at Liverpool minst vil ha 25 millioner pund dersom de skal selge Carroll nå.

Newcastle sliter i og for seg ikke på spissplass, siden Demba Ba har scoret 15 ganger denne sesongen. Men senegaleseren har reist til Afrikamesterskapet, og vil ikke være tilgjengelig på flere uker. Det er også hevdet at Ba har en ukjøpsklausul i kontrakten som gjør at han kan kreve å bli solgt dersom noen kommer med minst sju millioner pund.

Liverpool har avvist at det har vært snakk om å selge Carroll, men The Times tror at klubben kommer til å selge dersom de får tilbake såpass mye av fjorårets utlegg at det ikke blir direkte pinlig. Og der ligger nok forskjellen på de 15 millionene Newcastle har, og de 25 Liverpool ønsker.

Vil ha ny spiss
Dersom det likevel skulle bli et salg, er det sannsynlig at Liverpool vil hente inn en ny spiss, spesielt med tanke på at Luis Suarez fortsatt har igjen seks kamper av sin åttekampers utestengning.

Til tross for spisser som Suarez, Carroll og Craig Bellamy på plass, har Liverpool slitt med å omsette sjanser i mål så langt denne sesongen, og står med bare 24 nettkjenninger etter 20 kamper. Det er for eksempel fem færre enn bunnlaget Blackburn.

Carroll har startet 11 av 18 ligakamper denne sesongen og scoret to mål. Trolig spiller han fra start i første del av semifinalen i ligacupen mot Manchester City onsdag kveld.