RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Celtic og Rangers i Premier League

Foto: EPA/Scanpix
FIFA-president Sepp Blatter sa torsdag at han gjerne vil se de skotske storklubbene Celtic og Rangers spille i engelsk eliteserie.

Betingelsen er imidlertid at de fire britiske fotballforbundene slår seg sammen i ett, slik FIFA lenge har ønsket – og britene innbitt motsetter seg.

– Det er en hodepine å ha fire britiske fotballforbund. Om de slo seg sammen så ville vi få en vidunderlig eliteserie, og andre fordeler også. Men det er ikke opp til FIFA å blande seg inn. Dette må Skottlands og Englands fotballforbund finne ut av, sa Blatter.

Han var på Parkhead, der Celtic slo Teplice 3-0 i UEFA-cupen, for å gi den skotske klubben en fairplay-pris. Prisen ble gitt til Celtic på grunn av deres tilhengeres eksemplariske oppførsel i forbindelse med UEFA-cupfinalen i Sevilla, der laget tapte 2-3 for Porto.

Tanken om Celtic og Rangers i engelsk eliteserie har vært luftet flere ganger. De er altfor gode for sine skotske rivaler og har arenaer, publikumsstøtte og økonomiske ressurser til å hevde seg i England.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere