Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha hardere straff

Anders Skiaker Myhra mener at BSK/NIF burde ha vunnet håndball-kampen mot Elverum. Nå vil han straffes hardere for å score mer.

NORDSTRANDHALLEN: BSK/NIF hang godt på gullfavoritt Elverum helt til de fikk seg en knekk halvveis ut i andre omgang.De siste fem minuttene av kampen setter hvittrøyene inn trykket, og klarer nesten å hente igjen Elverums seksmålsledelse.

Kampen ender 24-27, og det er Anders Skiaker Myhra langt ifra fornøyd med.

– Vi er fullt på høyde med dem, men når vi faller nedpå i andre omgang faller vi for mye. Vi går helt ned i kjelleren. I dag burde vi ha vunnet, sier han.

LES OGSÅ: – BSK/NIF må bli vant til å lede

Mer straff

I første omgang følger lagene hverandre tett og jevnt, og til pause står det 10-12 i favør Elverum.

– Vi vurde ha ledet med tre-fire mål til pause. Vi brenner tre straffekast og bommer generelt alt for mye igjennom kampen. Det har vi gjort for mye av hittil i serien også, sier Myhra.

BSK/NIF fører skuddbøker, og blir straffet med å løpe linjer når de har bommet prosentvis for mye på trening.

– Vi trener på å bli bedre på dette hver eneste dag. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men trenerne burde kanskje straffe oss hardere på trening. Vi bommer alt for mye, sier han.

– Strålende keeper

Elverums Morten Nergaard gjorde en svært solid kamp i mål, og ble belønnet med bestemannsprisen.

– Det samme skjedde i Bergen mot Fyllingen. Når keeperen får bestemannsprisen hver kamp betyr det at vi ikke er gode nok foran mål, mener Myhra.

Trener Frode Scheie var enig i at Nergaard var banens beste for Elverum.

– Vi brenner 24 skudd i dag på Nergaard, som gjør en helt strålende kamp, sier han.

Fornøyd med laget

Treneren var imponert over innsatsen til BSK/NIF i søndagens kamp.

– Jeg syns det er vanvittig at vi i det hele tatt er i nærheten av å kunne følge dem. Jeg syns det er utrolig hva disse 14 gutta har lært i løpet av bare en uke, og er mektig stolt, sier Scheie.

Han vil ikke si om laget kommer til å straffes hardere når de bommer på trening.

– Alle spillerne fører skuddbøker som det eneste laget i Norge, og klarer man ikke en viss prosent må man løpe linjer på slutten av treningen, sier han.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs