Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha Hitzfeld når Svennis gir seg

Ottmar Hitzfeld er det engelske fotballforbundets hovedkandidat hvis nåværende landslagssjef Sven Göran Eriksson skulle gi seg.

Det skriver Daily Telegraph.

FAs nye sjef, Mark Palios, vil at Bayern München-treneren skal ta over skuta hvis Svennis ikke skriver noen ny kontrakt etter EM 2004.

Merittene
Sir Alex Ferguson mener 54 år gamle Hitzfeld er Europas beste trener. Ser man på statistikken, er det vanskelig å være uenig. Hitzfeld vant to ligatitler med sveitsiske Grasshoppers, før han kom til Dorussia Dortmund og tok to ligatitler på rad i 1995 og 1996. Året etter vant han Champions League med det samme laget.

Med Bayern München har han vunnet fire av de siste fem titlene i Bundesliga, i tillegg til Champions League i 2001. Selv spillere som Stefan Effenberg og Lothar Matthaus, som ikke er kjent for sine diplomatiske evner verbalt sett, har snakket varmt om Hitzfelds egenskaper som taktiker og menneskekjenner.

Kontrakt til 2005
Palios tror, ifølge Daily Telegraph, at det per i dag ikke finnes noen managere i England med det rette kaliberet som skal til for å lede landslaget.

Hitzfeld har kontrakt med Bayern til 2005.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot