RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha kaffekanne for toppscorer

Sist oppdatert:
Steigen er ikke kravstor dersom Bodø/Glimt vil ha Titten Stensland. De krever en kaffekanne for å la toppscoreren gå.

Titten Stensland var mandag på sin første Bodø/Glimt-trening, og den 32 år gamle toppscoreren imponerte blant tippeligaspillere.

Dersom det skulle gå mot en overgang for spissen, har Steigen bestemt seg for ikke å kreve for mye.

- Vi satt i styret og spekulerte på om det ikke er noe vi trenger. Så kom én av oss til å tenke på at vi jobber med å få opp kafésalget på hjemmekampene våre. Derfor skulle vi gjerne hatt en av de kaffekannene som de bærer på ryggen på Aspmyra. Får vi en sånn, skal det nok bli en ordning med Titten, sier Fred Eliassen til Avisa Nordland.

Og selv om det er en sponsor som eier kaffekannene, så tror sportslig leder i Bodø/Glimt, Tor Ove Falch, at det kan la seg ordne.

- Men jeg tror nok det skal ordne seg med ei kanne dersom det blir aktuelt, sier han.

Selv holder Stensland beina på jorden og har ikke for store forhåpninger til oppholdet i Glimt.

- Det verste som kan skje er at jeg har fått trent en ukes tid med Bodø/Glimt. Den erfaringen får jeg uansett ta med meg tilbake til Steigen, og det i seg selv er jo positivt, sier han.

32-åringen har slitt med ankelproblemer i mange år, men er nå bedre enn på lenge. Glimt-trener Øystein Gåre ville ikke si for mye etter Stenslands første trening.

- Vi henter ikke en mann på 32 år hvis ikke vi har troen på han. Men i Titten Stenslands tilfelle er det en skadehistorikk som gjør at han ikke allerede spiller i eliteserien. Spørsmålet er hvordan kroppen hans takler belastningen ved å trene med oss. Akkurat nå er han bra trent. Vi må bare passe oss for ikke å ødelegge den statusen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere