Vil ha Mikel hjem før U-VM

Morgan Andersen ønsker ikke å legge hindringer i veien for at John Obi Mikel spiller U-VM for Nigeria. Men Lyn-direktøren vil gjerne snakke med ham i Norge først.

22.05.05 16:05

Mikel-saken ruller videre og hovedpersonen befinner seg på hemmelig adresse i London sammen med agent John Shittu. Saken er anmeldt av Lyn til FIFA med kontinuerlige oppdateringer til Manchester United. Samtidig nærmer det seg U-VM. John Obi Mikel skal spille for Nigeria. Lyn vil ikke nekte ham det.

- At Mikel skal få spille U-VM har vært vårt utgangspunkt hele tiden, og vi vil ikke legge hindringer i veien for ham, men vi ønsker at han kommer hjem til oss først, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

Lyn-direktøren har brukt de siste dagene på å forklare spilleren hvordan klubben ser saken, men sier rett ut at han ikke aner hvordan saken ender.

- Det er dessverre umulig å si noe om hvordan saken ender. Jeg følger motpartens utspill gjennom mediene og registrerer at folk ønsker å bruke tid på John Shittu (Mikels agent), sier Andersen.

- Dere har ikke gjort noe gærnt i saken?

- Nei, vi mener å alt på det tørre, sier Morgan Andersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.