RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Mini som landslagstrener

Sist oppdatert:
Motivator Egil Søby mener Nils Johan Semb burde holdt sin avgang hemmelig og lanserer samtidig en uventet kandidat som ny landslagstrener. Hva mener du?

Egil Søby, som er ekspert på mental trening, lanserer nå Mini Jakobsen som ny landslagstrener.

- Mini Jakobsen er det ingen som har lansert. Han har alt. Humør, internasjonal erfaring og han skaper energi. Han kan samle ett lag og han har en offensiv innstilling, sier Søby til TV 2 Nettavisen. Og legger til:

- Og i tillegg er han flink med media.

Burde holdt det hemmelig

Søby tror ikke at alt bråket rundt Nils Johan Sembs arvtager har negativ innvirkning på spillernes oppladning.

SI DIN MENING:
Hvem bør bli Norges nye landslagstrener?
1. Åge Hareide
2. Mini Jakobsen
3. Hans Backe
4. Ståle Solbakken
5. Per-Mathias Høgmo
6. Harald Aarbrekk
7. Nils Arne Eggen

Se resultat

- Det har ikke noe å si. Men jeg mener Semb burde holdt det hemmelig for oss som leser aviser. Han burde sagt fra til fotballforbundet og spillerne og holdt det hemmelig. Akkurat som han Skarsfjord i Tromsø, mener han.

Motivatoren tror heller ikke fotballforbundet skyter seg selv i foten ved å lete etter ny erstatter før det er avklart om Norge går videre fra EM-kvaliken.

- Nei. Men som sagt burde NFF holdt det hemmelig. Han skal jo være med videre når Norge går videre til EM.

For dårlige individuelle ferdigheter

Den tidligere OL-vinneren i kajakk tror heller ikke at det at flere spillere åpenlyst kritiserer spillestilen har noen betydning for motivasjonen.

- Spillestilen er uinteressant. Det er individuelle ferdigheter som gjelder. Norge har for dårlige individuelle ferdigheter. De mangler spisskompetanse. Jeg sier at fotball er individuelle ferdigheter satt i system, forteller han.

Tro kan flytte fjell

Hva ville du sagt til spillerne foran en så viktig kamp?

- Jeg tror ikke det er nødvendig å si noe som helst til dem. De gutta er så innstilt på å vinne. Men de må være offensive. For da tenker de offensivt også.

- Jeg håper på seier. Fotball er tilfeldig og det er det som er så veldig sjarmerende med sporten. Det er mulig å slå Spania, men spillerne må tro. Tro er det viktigste av alt, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere