Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha ølservering på håndballkamper

– Skal vi lykkes med å løfte oss, må vi tenke utradisjonelt, sier styreleder i BSK/NIF håndball, Trond Nedregaard.

OSLO: Debatten om ølserving på håndballkamper blusset opp etter at VG skrev at FyllingenBergen inviterte til Oktoberfest i forbindelse med lagets kamp mot Runar.– Her har klubben invitert til det som helt åpenbart vil bli en drikkefest. Selve håndballkampen blir bare en parantes. Det burde vært helt omvendt og jeg synes det er ganske trist at FyllingenBergen ikke greier å skape interesse rundt laget - uten å måtte ty til alkoholservering, sier kommunikasjonssjef i Norges Idrettsforbund (NIF) Per Tøien til VG Nett.

Vil ha servering

Styreleder i BSK/NIF støtter FyllingenBergen sitt arrangement, og åpner for at det kan bli en realitet på Nordstrand.

– Vi har ennå ikke diskutert dette, men personlig synes jeg dette er greit. Men det å markedsføre det som Oktoberfest var kanskje ikke så lurt. Men personlig synes jeg at alkoholservering er helt greit, sier Trond Nedregaard.

Han forstår ikke at det skal være forskjell fra et fotballarrangement.

– Jeg har jobbet i Hafslund og når det har vært fotballkamp på Ullevaal har det vært mulighet å ta seg en pils. Dette har de gjort i årevis, sier han.

Han påpeker at det ikke vil bli solgt underveis i kampene.

– Dette er med på å heve arrangementet. Vi jobber hele tiden med å lage gode arrangement og lokke flest mulig tilskuere, sier Nedregaard.

LES SPORTSSAKER FRA DITTOSLO.NO HER

Oppsal er skeptisk

Damelaget til Oppsal håndball trakk hele 1400 tilskuere onsdag i sin første kamp i Postenligaen.

Styreleder i Oppsal, Ingolf Sundfør, tror ikke at alkoholservering i forbindelse med kamper er løsningen for å trekke flere tilskuere.

– Vårt syn er at vi alltid skal følge forbundets normer og regler til enhver tid, sier Sundfør og tillegger:

– Vi hadde et veldig fint arrangement onsdag med 1400 tilskuere hvor mange var barn. Jeg er svært usikker om det hadde vært det samme med alkoholservering, så personlig er jeg veldig skeptisk, sier han.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner