RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Vil ha plasthall over Alfheim

Sist oppdatert:
Gunnar Wilhelmsen ønsker en plasthall over Alfheim for å sørge for at Tromsøs hjemmekamper i gruppespillet spilles på eget gress.

Etter at det ble klart Tromsø sensasjonelt sikret seg avansement til gruppespillet i UEFA-cupen etter å ha slått ut Galatasay i går kveld, venter kamper både i november og desember på Alfheim.

Siste kamp i gruppespillet spilles 15. desember, men da er det vinter i Tromsø. Nå ber Gunnar Wilhelmsen om næringslivets hjelp for å sørge for at Tromsøs hjemmekamper i gruppespillet spilles på Alfheim.

Wilhelmsen ønsker en plasthall over Tromsøs hjemmearena.

- Nå må næringslivet i byen kjenne sin besøkelsestid. Bedrifter som Troms Kraft og Sparebanken må bidra til at det blir hentet en plasthall til Tromsø fra Canada. Og det fortere enn svint, sier Gunnar Wilhelmsen til avisen «Tromsø».

Tromsøs daglige leder Bjørn Tore Markussen ønsker forslaget velkommen.

- Dette visste jeg ikke om, men vi tar imot alle forslag med takk. Kampene vil bli spilt på Alfheim, det har UEFA krystallklare regler på. Men vi bor 500 kilometer nord for Polarsirkelen, så kampen som skal gå 15. desember vil vi få noen utfordringer på, sier Markussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere