Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha Ronaldos trøye

Gareth Bale (21) har allerede trøyene til Giggs og Nesta. Nå sikter han enda høyere.

Real Madrid - Tottenham i kvartfinalen i Champions League. Tirsdag kveld er det et faktum.

En stor kveld for Tottenham som klubb, og naturligvis også en stor kveld for alle Tottenham-spillerne.

Ikke minst for 21 år gamle Gareth Bale, som har vært en nøkkelspiller for Tottenham på veien mot kvartfinale, og som så vidt rekker å bli klar etter en strekkskade.

I et intervju med den spanske sportsavisen AS innrømmer waliseren at ett av målene er å sikre seg trøya til Cristiano Ronaldo.

Gjør som Ronaldo
- Tidligere har jeg spurt om trøyene til Ryan Giggs og Alessandro Nesta. Denne gangen blir det Cristianos trøye, sier Bale.

Ifølge Sky Sports, ser Bale på Ronaldo som et forbilde.

- Jeg ser på det han gjør. Noen ganger velger han også å spille på tvers, fordi det er den beste løsningen. Jeg ser styrken og hurtigheten hans, og når jeg ser han gjøre ting, prøver jeg å gjøre det samme, forteller Bale.

Etter sin sterke sesong, kobles han selv til enda større klubber enn Tottenham. Og han utelukker på ingen måte at det kan bli aktuelt å prøve seg i en annen liga.

Utelukker ikke utlandet
- Hvis det dukker opp en mulighet, er det noe jeg må vurdere seriøst. Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 15. Hvis jeg forlater Premier League får jeg lære et nytt språk og se et annet land, og det vil gjøre at jeg vokser som person, sier Bale.

Samtidig innrømmer han det er smått surrealistisk å være blant de heteste på verdens fotballryktebørser.

- Det føles nesten som de snakker om noen andre når jeg hører snakk om hvor mye noen vil betale for meg og hvem som vil signere meg, sier Bale.

Han har altså slitt med en strekkskade de siste ukene, men er med til Madrid. Det betyr også at han er aktuell for spill.

PS. Bale må trolig uansett vente til returkampen med å sikre seg Ronaldo-trøya. Både Ronaldo, Marcelo og Karim Benzema skal nemlig være uaktuelle til tirsdagens kamp på grunn av skader.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken