Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha United-stjerner utestengt

Inter-trener José Mourinho krever utestengelse for både Nemanja Vidic og Wayne Rooney i Manchester Uniteds mesterligakamper mot Inter.

Det er ingen overraskelse at det brygger opp til storm når Jose Mourinhos Inter skal møte Manchester United i mesterligaen, og det ser ikke ut til at den tidligere Chelsea-manageren skal holde sine meninger for seg selv.

Han krever nemlig at Uefa gir karantene til de to United-spillerne Wayne Rooney og Nemanja Vidic når lagene møtes til 8.-delsfinale. Vidic for å sende en albue i hodet på Liga de Quitoes Claudio Bieler i VM for klubblag, og Rooney for stemplingen av Kasper Risgård i mesterligakampen mot Aalborg forrige måned.

– Jeg er svært overrasket over at Rooney ikke har fått karantene, sier den portugisiske treneren til La Gazzetta dello Sport.

– Og jeg blir veldig overrasket hvis Vidic ikke blir utestengt minst to kamper, etter det han gjorde i den kampen som ble sett av så mange mennesker.

José Mourinho forteller også at han er fornøyd med trekningen, og mener det ikke er stor forskjell mellom lagene som er igjen.

– Jeg ønsket virkelig å møte dem, fordi jeg ikke ser den store forskjellen mellom Manchester United, Bayern München, Liverpool og Barcelona, og fordi jeg elsker store utfordringer og vinn-eller-dø-kamper. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken