RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Wenger som Arsenal-direktør

Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN.
Sist oppdatert:
Arsenals formann Peter Hill-Wood ønsker Arsene Wenger som direktør etter at han er ferdig med managerkarrieren i London-klubben.

Arsene Wenger er i ferd med å skrive under på en ny avtale med Arsenal som strekker seg ut sesongen 2008. Arsenals formann Peter Hill-Wood vil beholde franskmannen som direktør etter at han bestemmer seg for å legge managerkarrieren på hyllen.

- Dersom Arsene avslutter sin managerkarriere etter 2008, er jeg sikker på at han blir værende i Arsenal i en annen rolle. Kanskje som klubbdirektør. Det ville vært en skam å gå glipp av hans strålende ekspertise, sier Peter Hill-Wood til Evening Standard.

Blir i Gunners
Wenger har i sin periode som Arsenal-manager blitt koblet til en rekke europeiske storklubber. Blant annet har Real Madrid gjentatte ganger forsøkt å friste suksess-manageren til Spania.

Men Wenger har ingen planer om å overta som manager i en ny klubb. Han vil i løpet av kort tid forlenge kontrakten med Arsenal til ut 2008-sesongen. Wengers nåværende kontrakt på Highbury går ut etter denne sesongen.

- Vi er ikke langt fra hverandre. I slutten av denne uken, eller i begynnelsen av neste uke, regner jeg med å skrive under, bekrefter Wenger.

- Årsaken til at det har gått så lang tid, er rett og slett at jeg har hatt det for travelt i det siste, konkluderer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere