*Nettavisen* Sport.

Vil heller ha Liverpool enn Arsenal

En treningskamp mot Arsenal kan bli dyr butikk for Brann, som nå heller vurderer å invitere Liverpool til treningskamp på Brann stadion.

06.02.04 15:00

Den planlagte treningskampen Brann – Arsenal kan komme til å utgå, fordi kostnadene sannsynligvis kommer til å løpe opp i to millioner kroner. Både Liverpool og Arsenal har kommet med forespørsler til Brann, som en del av oppkjøring til Premier League-starten i august.

Vil unngå økonomisk ruin
Branns daglige leder, Bjørn Dahl, sier til Bergensavisen at med det sikkerhetsopplegget og alle andre tilhørende kostnader Arsenal krever, må billettprisene skrus kraftig opp.

- Vi ønsker ikke å ta noen økonomisk risiko i forbindelse med dette. Hvis det skal lønne seg å få Arsenal på besøk, må vi selge 20.000 billetter til en pris mellom 150-2000 kroner. Det høres ambisiøst ut, sier han.

Liverpool passer bedre
Dahl sier videre at Liverpool av økonomiske og tidsmessige årsaker er en mer sannsynlig motstander. Derfor er det langt mer aktuelt at Brann tar imot Michael Owen, John Arne Riise og Steven Gerrard på Brann Stadion 3. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag