RadioShack-talsmann Phillipe Maertens uttalte i går at «laget som vil hente Gert Steegmans må gjøre en avtale med RadioShack, siden han har en kontrakt med oss».

Procycling.no skrev mandag at Steegmans' tidligere arbeidsgiver Quick Step var laget som viste mest iver etter å hente den 30-år gamle belgieren. RadioShacks pengekrav kan nå sette en stopper for Steegmans' Quick Step-retur.

- Det er ingen mulighet for at jeg betaler en eneste euro for at han skal komme tilbake, uttaler Patrick Lefevere til Gazet van Antwerpen.

Selv om Lefevere er uinteressert i å betale penger for tredjemannen fra årets Paris-Tours vil han mer enn gjerne ha han i stallen.

- Jeg sier ikke nei takk. Jeg har gode minner fra Gerts tid hos oss, sier sportsdirektøren.

- Hvis jeg husker korrekt ga Steegmans oss noen ganske bra seire. Så valgte han å gå etter de store pengene, men jeg klandrer han ikke for det, fortsetter 55-åringen.

Lefevere husker helt korrekt. Steegmans vant seksten sykkelritt i løpet av sine to sesonger i Quick Step. De mest minneverdige er så klart de etappeseirene i Tour de France. Steegmans og Tom Boonen tok en legendarisk dobbeltseier på den andre etappen 2007-touren, mens han vant på Champs-Élysées i 2008. Det året vant han også de to første fellesstartene i Paris-Nice, etter at Thor Hushovd vant prologen.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!