RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke ha kvinner på touren

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Retief Goosen misliker sterkt at kvinner som Annika Sørenstam og Michelle Wie får friplasser til konkurransene på herrenes PGA-tour.

- Jeg tror generelt at de fleste spillerne føler at det ikke er riktig. Om de ble tvunget til å kvalifisere seg, ta veien gjennom kvalik-skolen eller noe liknende, hadde det ikke vært noe problem. Men å fortsette å gi bort invitasjoner, tror jeg ikke er veien å gå, sier Goosen, ifølge Expressen.

Annika Sørenstam ble kritisert av nåværende verdenstoer, Vijay Singh, da hun stilte opp i en konkurranse på herretouren i mai 2003. Sørenstam ble da invitert spesielt av arrangøren.

Goosen har imidlertid ingen problemer med å spille sammen med kvinner i andre sammenhenger. Han deltok nylig i en invitasjonsturnering sammen med Grace Park.

- Det var gøy. Jeg tror at folk vil se kvinner spille sammen med menn. Og i små konkurranser for gode formål, synes jeg det er en god idé, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere