*Nettavisen* Sport.

Vil ikke ha Van Persie til Barcelona

Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh

Cesc Fabregas håper nederlenderen blir i Arsenal.

Robin van Persie har vært i dødelig form for Arsenal denne sesongen, og har scoret 11 mål på 11 kamper.

I tillegg har nederlenderen tre målgivende pasninger.

Når man ser at Arsenal har scoret 23 mål denne sesongen, er det lett å forstå viktigheten av den 28 år gamle superstjernen.

Usikker på Arsenal-fremtiden
Van Persies nåværende avtale utløper etter neste sesong, men foreløpig ønsker han ikke å sette seg rundt forhandlingsbordet.

Tidligere Arsenal-spiller Cesc Fabregas tror klubben kan komme til å slite med å beholde Van Persie, melder The Guardian.

- Jeg vet ikke om de får beholde ham. Det er hans avgjørelse å ta. I hans alder, er dette kanskje siste mulighet til å bytte klubb. Blir han værende, kommer han til å legge opp i Arsenal. Vi får se hva han bestemmer seg for, men han har vært veldig lojal i Arsenal i mange år, sier Fabregas.

Spanjolen mener Arsenal nå må gjøre alt de kan for å få Van Persie til å undertegne ny kontrakt.

- Han er en nøkkelspiller, og supporterne elsker ham. For meg er han selve rollemodellen i Arsenal, en stjernespiller, og de har ikke råd til å miste ham, tror Fabregas.

- Ønsker at han blir i Arsenal
Barcelona-stjernen blir spurt om han hadde likt en gjenforening med Van Persie i Spania, men ser helst at han blir værende i London.

- Om han kan havne i Barcelona? Han ville passet bra her, men jeg er Arsenal-supporter, og jeg ønsker at han blir i Arsenal, sier Fabregas.

Nå håper han at Van Persie unngår skadeproblemer denne sesongen, noe han ikke har for vane å gjøre.

- Han har en utrolig sesong, og forhåpentligvis kommer han til å holde seg skadefri hele sesongen. Da jeg spilte i klubben, kom han seg aldri gjennom en hel sesong uten skader, og det er noe jeg synes er synd. Jeg håper han klarer å fortsette den gode formen, avslutter Fabregas.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.