RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stephen Pond / Pa Photos / NTB scanpix

Vil ikke selge juvelen Bale

Sist oppdatert:
André Villas-Boas tror han vet hva som skal til for å beholde Gareth Bale.

Den walisiske midtbanespilleren er i praktslag om dagen. Ikke bare har han scoret fenomenale mål i de to siste kampene i ligaen, men onsdag var 23-åringen i tillegg banens gigant da Wales slo Østerrike 2-1. Bale scoret naturligvis ett av målene.

Tottenham-juvelen har de siste sesongene vært linket til en rekke storklubber, og på White Harte Lane innser man nok at interessen vil vedvare også i tiden som kommer.

Men det er ikke dermed sagt at Spurs tror Bale forsvinner.

Mesterliga er nøkkelen
Manager André Villas-Boas vil i stedet jobbe knallhardt for å gjøre klubben til et attraktivt sted å være for den målfarlige midtbanemannen.

– Jeg tror den (Bales framtid i klubben red. anm.) er nært forbundet med hvilke mål vi oppnår denne sesongen. Han er en spiller vi setter meget høyt, og som vi ikke er villig til å la gå, sier portugiseren ifølge nettstedet Goal.com – og utdyper:

– Sikrer vi framtiden hans her ved å kvalifisere oss for mesterligaen? Jeg tror det. Det er der de fleste klubbene ønsker å være, og de fleste spillerne ønsker å spille, sier han.

At man på White Harte Lane ønsker seg mesterligaspill til høsten, er det liten tvil.

– Det er en del av målsettingen vår, og klarer vi det, kan vi tiltrekke oss bedre spillere og samtidig holde på de beste vi har nå, sier Spurs-manageren.

Best av alle?
Så langt denne sesongen står Gareth Bale med 11 ligamål på 22 kamper. Det er bunnsolide saker – og gjør han til en av Premier Leagues aller mest målfarlige midtbanespillere.

Men er han toppseriens beste spiller? Det vil ikke Villas-Boas automatisk skriver under på. Portugiseren velger i stedet å være diplomatisk i sitt svar.

– Det er vanskelig å svare på, det er mange spillere som må regnes med i en slik sammenheng. Men jeg mener at han definitivt er blant de fem beste, sier han.

At Bale blir en viktig bidragsyter på slutten av årets sesong, er det liten tvil om.

– Vi er veldig heldige som har han. Jeg tror vi kan nå målene våre så lenge han presterer på dette nivået, og klarer vi det, kan vi forhåpentligvis fortsette å ha Gareth i klubben vår, sier Villas-Boas. (ANB)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere