Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke skylde på sykdom

Tottenham-manager Martin Jol var skuffet etter at Champions League-plassen røk. Men han ville ikke skylde på mageviruset som rammet ti av lagets spillere.

WEST HAM - TOTTENHAM 2-1: Søndag morgen ble helsepersonell og politiet tilkalt etter at ti Tottenham-spillere lå til sengs med magevirus. Jol ønsket å utsette kampen - i det minste et par timer.

Ønsket ble avslått. Så godt som alle de syke spilte kampen klokken fire, etter å ha testet formen før avspark. Men de var tydeligvis ikke på topp.

- Ødelegger en god sesong

- Jeg vil ikke skylde på disse omstendighetene. Saken er den at vi ble nummer fem. Vi fikk 65 poeng, men hadde håpet på 68 og 4. plass, sa Martin Jol til Sky Sports etter kampen.

- Dette ødelegger det som har vært en god sesong.

Selv om Jermain Defoe scoret et flott mål til 1-1 og keeper Paul Robinson reddet en straffe fra Teddy Sheringham, holdt det ikke for Spurs. Laget måtte vinne ettersom Arsenal gikk mot seier over Wigan, men de var egentlig aldri i nærheten.

- Kunne se spillerne slet

West Ham-manager Alan Pardew følte med kollega Jol og sykdommen som rammet laget.

- Du er nødt til å hedre Tottenham-laget. Du kunne se at de ikke var på topp, et par av spillerne deres var ikke helt i form, sa han.

Likevel mente han at laget spilte så bra at de ville vunnet uansett.

- Jeg tror uansett at Tottenham ville ha slitt i dag. Vi var i knallslag og spilte meget godt, sa Pardew.

Og neste helg venter Liverpool i FA-cupfinalen.

HTML EMBED
Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken