Gå til sidens hovedinnhold

- Vil ikke tilbake til Norge

Jørn Andersen var tilbake på Fredrikstad Stadion da Fredrikstad slo Tromsø mandag. Han avviser derimot at han leter etter ny trenerjobb i sitt gamle hjemland.

FREDRIKSTAD STADION (TV2 Nettavisen) FREDRIKSTAD - TROMSØ 5-3:

Fram til for tre dager siden fungerte den gamle Fredrikstad-helten som assistent-trener for tyske Borussia Mönchengladbach. Men da klubben bestemte seg for å ansette Jupp Heynckes som ny hovedtrener, var også Andersens dager i den tyske klubben talte. Dette fordi Heynckes ville ha med seg sitt eget trenerteam.

- Er du på leting etter en norsk klubb å lede?

- Nei, absolutt ikke. Jeg er i Fredrikstad kun for feriens skyld, og drar tilbake til Tyskland om to uker. For meg er det uansett ikke spesielt interessant å trene en norsk klubb, det kommer i så fall ganske lang ned på lista.

- Så du kunne ikke tenkt deg å lede din gamle klubb i fremtiden?

- For å si det sånn: helst vil jeg finne meg en klubb i Tyskland. Hvis det ikke lar seg gjøre, vil jeg fortsette å lete andre steder på kontinentet. Hvis også det blir vanskelig - da kan Norge bli aktuelt. Men for meg har FFK aldri vært spesielt interessant eller fristende, det må nok i så fall komme et tilbud fra en større klubb hvis jeg i det hele tatt skal vurdere det, sier han.

HTML EMBED
Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken