RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kjøpe seg fri fra Odd

Christian Flindt Bjerg er henvist til benken i Odd Grenland. Likevel nekter klubben ham å reise hjem til Danmark tre måneder før kontrakten går ut.

LILLESTRØM (TV 2 Nettavisen): Christian Flindt Bjerg ønsker seg hjem til Danmark før sønnen skal begynne på skolen i høst. Han har stående tilbud fra to klubber i Danmark, men selv om han har tilbudt Odd et sekssifret beløp for å kjøpe seg fri fra kontrakten, vil ikke klubben la ham reise.

- Han er smigret av et tilbud, men vi kan ikke gi etter av sportslige grunner. Det har vært 12 mann i snitt på Odd-treningene i år, og derfor kan vi ikke slippe ham, sier Odd-trener Arne Sandstø til TV 2 Nettavisen.

Redd interessen forsvinner
Selv er Flindt Bjerg redd for at interessen fra de danske klubbene forsvinner før kontrakten er utløpt, og han kan skifte klubb gratis som Bosman-spiller i januar.

- Serien er i gang i Danmark, og klubbene trenger spillere nå. Det er ikke sikkert at jeg får de samme tilbudene i neste transfervindu. Jeg har tilbudt Odd penger i tillegg til at de sparer penger på lønnsutgifter, sier Flindt Bjerg.

På Åråsen var midtbanespilleren ubenyttet reserve, og han har bare vært på banen i to av de fem kampene etter sommerferien. I hjemmeseieren mot Aalesund ble han tatt av banen etter 80 minutter, mens han fikk spille den andre omgangen i 1-5-tapet mot Bodø/Glimt.

Optimist
- Forstår du klubbens nei?

- Tja, svarer Flindt Bjerg, mens han rynker på nesen.

Han er likevel optimist med tanke på en mulig løsning, ettersom forhandlingene fremdeles pågår.

I tillegg til Flindt Bjerg kjemper disse tolv spillerne om plass på Odds midtbane:

Espen Ruud, Jan Tore Amundsen, Tarjei Dale, Morten Fevang, Bent Inge Johnsen, Tommy Svindal Larsen, Somen A. Tchoyi, Fernando de Ornelas, Espen Hoff, Morten Knutsen og Trond Viggo Toresen.

Noen av disse spillerne kan også benyttes i andre posisjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere