Gå til sidens hovedinnhold

Vil knuse superduoen

For halvannet år siden spilte Espen Olsen på landslaget. Nå vil han gjøre Stabæks spissduo til historie

Kun legesjekken gjenstår før Espen Olsen mandag bli Stabæk-spiller. Består han den, skal han tilbringe de neste tre årene på Nadderud, en tid hvor han har tenkt å utfordre de beste av de beste:

Spissduoen Daniel Nannskog og Veigar Páll Gunnarsson.

- Jeg gleder meg veldig til å spille og å trene sammen med dem, forteller Olsen, som søndag scorets sitt siste mål for HamKam i 5-0-seieren over Tromsdalen.

- Det er svært gode spillere som jeg forhåpentligvis kan lære mye av.

Landslagsdrøm
Det betyr likevel ikke at Olsen vil stå med Stabæk-capsen i hånda, og stilltiende akseptere at han blir tredjevalg på topp, med et sjeldent innhopp nå og da.

- På ingen måte. Jeg har bevist tidligere at jeg holder godt Tippeliga-nivå og det er bare halvannet år siden jeg spilte på landslaget.

- Jeg har ikke tenkt å godta at jeg ikke får spille. Selv om det viktigste fokuset er å hjelpe Stabæk, er det ikke noen tvil om at jeg fortsatt har en liten landslagsdrøm, forteller hurtigtoget optimistisk.

- Gir oss flere alternativ
Det var akkurat det samme Petter Furuseth Olsen sa da han kom til Stabæk i vinter, men Lars Bohinen ser ingen grunn til å gå så offensivt ut når det gjelder sin siste nyervervelse. Derimot er han veldig fornøyd med det han er i ferd med å sikre klubben.

- Vi får en rutinert spiss, som har egenskaper til å utfordre de to-tre spissene vi har.

- Han er hurtig, og selv om han først og fremst er spiss, kan han også brukes på begge kantene, noe som selvsagt er nyttig og gir oss flere alternativ.


Kan Espen Olsen utfordre Stabæks spisspar? Ta debatten her.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk

Kommentarer til denne saken