RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil lokke Gerrard med superlønn

Foto: Scanpix/Reuters
Sist oppdatert:
Forsvinner Patrick Vieira til Real Madrid, vil Arsenal ha Steven Gerrard som erstatter. Og de er villig til å strekke seg langt for Liverpool-stjernen.

Det høres ut som den mest spekulative av mange sommerrykter i England, men allerede mandag begynte de første ryktene å svirre.

Ifølge de engelske tabloidene er sjansene absolutt til stede for at Patrick Vieira ender i Real Madrid. De samme avisene nevnte i bisetninger at Steven Gerrard ville være den perfekte erstatteren. Selv om han akkurat har gått ut offentlig og sagt at han blir i Liverpool også neste sesong.

Tirsdag skriver imidlertid The Sun i sin toppsak at Gerrard er ønsket på Highbury. Ifølge tabloiden vil Arsene Wenger lokke midtbanestjernen med en ukelønn på om lag 1,15 millioner kroner - nesten 400.000 kroner mer enn han nå tjener i Liverpool.

Gerrard var nær en overgang til Chelsea før han til slutt sa at han likevel vil bli i Liverpool. The Sun påstår imidlertid at muligheten til å spille for Arsenal - et lag som garantert er med i gullkampen i Premier League, og som også har begynt å imponere i Champions League - vil teste Gerrards lojalitet hardt.

Arsenal-manager Arsene Wenger har tidligere uttalt at minst én ny spiller - kanskje to - vil ankomme Highbury før sesongstart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere