RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil se Nolan i VM

Sist oppdatert:
Boltons Kevin Nolan storspiller om dagen, og manager Sam Allardyce ser gjerne midtbanespilleren i sommerens VM.

BOLTON - SUNDERLAND 2-0: Bolton har hatt en strålende sesong hittil, og er for fullt med i kampen om en plass i neste års Champions League.

Mot jumbo Sunderland ble det tre nye poeng, og nok en gang var midtbanemannen Kevin Nolan toneangivende. Nolan scoret for niende gang i årets Premier League-sesong da han dukket opp på rett sted fem minutter før slutt.

Sam Allardyce nevnes stadig som en aktuell mann til å ta over rollen som Englands landslagssjef etter sommerens VM. Nå anbefaler han Sven-Göran Eriksson å ta med Kevin Nolan til Tyskland i juni, og han har ikke gitt opp håpet.

- Han presterer i Premier League hver uke, og vi håper fortsatt, sa Allardyce til Sportinglife etter seieren over Sunderland.

- Han går foran som et eksempel for de andre, og har en glimrende innstilling, roste Big Sam.

Nolans 2-0-scoring var spikeren i kista for Sunderland, men i realiteten så bortelaget sjanseløse ut allerede etter at Kevin Davies gjorde 1-0 like etter pause.

Sunderland skapte minimalt fremover på banen, og fortsetter sin katastrofale sesong. Slaktofferet står fortsatt med usle ti poeng på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere