Gå til sidens hovedinnhold

Vil selge laget Lance startet

Søkkrik italiener vil kvitte seg med RadioShack-laget.

Flavio Becca kom inn i sykkelsporten med et brak. Med mye penger og høye ambisjoner startet han Leopard-laget før 2011-sesongen.

Det gikk sånn passe og før 2012-sesongen slo de seg sammen med RadioShack.

Laget ble startet av Lance Armstrong og Johan Bruyneel før 2010-sesongen etter at han hadde gjort comeback i 2009.

Siden har skandalene stått i kø. Det har vært bråk med penger, positive dopingprøver, offentlig skittentøyvask rundt uttak til ritt og hele sagaen rundt Lance.

Vil selge
Nå skriver RTL i Luxembourg at italienske Becca vil selge verdenstourlisensen.

Kjøperen sies å være sykkelmerket Trek, som har vært involvert som delsponsor og utstyrsleverandør både hos RadioShack og Leopard-laget.

Det har i lengre tid vært spekulert i om RadioShack er på vei ut, både på grunn av den svake amerikanske økonomien og nevnte hendelser.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Andy Schleck blir med
RTL skriver at Andy Schleck og Laurent Didier vil være med i det nye laget.

Bob Jungels er også et navnt som nevnes. Han er førsteårsproff i år og har da signert minst for to år. Hvis lisensen selges til Trek, vil kontrakten hans da automatisk ble med over til det nye laget.

RadioShack har hatt en fin vårsesong, utelukkende på grunn av Fabian Cancellara. Sveitseren har vunnet Paris-Roubaix, Flandern rundt og E3 Prijs.

Foruten det har Jens Voigt vunnet en etappe i Amgen Tour of California og Bob Jungels vant endagsrittet GP Nobili Rubinetterie. Hayden Rolston ble nasjonal mester på New Zealand i januar.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken