RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil snakke med Martin NÅ

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Etter at Rosenborg meldte sin interesse for Martin Andresen har det begynt å haste for Brann å videreføre kontraktssamtalene.

(iBergen.no): Brann-kapteinen har avtale som går ut etter dette året – fra 1. juli kan han altså starte samtaler med de klubbene han ønsker uten at Brann har noe å si.

Snarlige samtaler
Brann og Andresen har lenge vært i dialog angående en forlengelse av kontrakten uten at det har ført frem med noe resultat. Klubben bestemte i samråd med spilleren å vente til overgangsvinduet åpnet (1. juli) med en videre dialog.

Etter at Rosenborg gikk ut og meldte sin interesse for spilleren mandag er situasjonen en annen.

- Vi ønsker å beholde ham ut 2007 ansett. Utgangspunktet er at det ikke er aktuelt for Brann å selge Martin. Vi håpet å vente til sommervinduet åpnet med videre samtaler, men vi er ikke alene i denne båten. Det er derfor naturlig at vi har samtaler nå, sier sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, til iBergen.no.

Hvor snart de nye samtalene vil finne sted ønsker Bruun-Hanssen ikke å kommentere.

- Etter at dette kom frem er det viktig at vi får klargjort situasjonen. Det er derfor vi tar disse samtalene nå. Når det blir, vil jeg ikke kommentere, sier Bruun-Hanssen.

- Vil bli i Brann
At Andresen kan forsvinne til Rosenborg allerede i sommer ser ikke Bruun-Hanssen som aktuelt. Spilleren har gitt klare signaler til Brann om at han ønsker å bli værende i klubben ut kontraktstiden.

- For Brann er det ikke aktuelt at han går til sommeren. Vi ønsker å beholde ham ut 2007 uansett. Han er en viktig del av spillerstallen og den ønsker vi mest mulig å beholde intakt. Martin har sagt til oss at han ønsker å spille for Brann ut sesongen. Dette er noe han hele tiden har gitt uttrykk av til oss.

Det var mandag det ble meldt om at Rosenborg og Brann hadde hatt samtaler angående en byttehandel der Rosenborgs Yssouf Kone skulle til Brann og Martin Andresen motsatt vei.

Martin Andresen har ikke svart på iBergen.nos henvendelser.

I samtalene mellom Brann og Andresen ønsker Brann å få vite hvilke tanker spilleren har for fremtiden. Bruun-Hanssen hadde heller ikke snakket med Andresen da iBergen.no tok kontakt.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere