Vil snakke ut med Riseth

Foto: (scanpix)

VALENCIA (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise kalte Vidar Riseth "feig" da sistnevnte takket nei til å spille back på landslaget. Nå er Riseth tatt ut som midtstopper - og Riise vil snakke ut med Riseth.

17.11.03 17:28

Det skapte oppstyr da John Arne Riise overfor TV 2 Nettavisen kalte Vidar Riseth "feig" som ikke ville reise til Spania for å konkurrere om en backplass. Riseth svarte med at Riise burde passe sine egne saker - og kontret med at Riise neppe ville tatt seg ut som høyreback.

- Fortjener plassen
Nå er begge innstilt på å finne en vennligere tone.

- Riseth fortjener plass. Vi har jo noen midtstoppere som er usikre, sier Riise til TV 2 Nettavisen. Litt mer diplomatisk denne gang.

Skal du snakke ut med Riseth?

- Han har ingen grunn til å være sur på meg. Jeg har ingenting imot ham. Det var mer enn generell uttalelse, forklarer Riise overfor TV 2 Nettavisen.

- Men jeg går alltid over og hilser på de nye som kommer på laget, så selvfølgelig vil jeg ta en prat med ham.

Gleder seg over Hoset
Liverpool-backen sto for øvrig over mandagens trening fordi han var litt småstiv i lysken. Han er klar igjen til tirsdagens trening. Der får han selskap av en god venn: Magne Hoset.

- Jeg gleder meg til han kommer. Han får én trening på seg til å bevise at han fortjener å starte. Men han er en spiller som kan gjøre uventede ting, og kan gjøre det bra som innbytter også, tror Riise.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.