Gå til sidens hovedinnhold

Vil spille en siste kamp

Middlesbrough-legenden Juninho sier han ønsker å spille en aller siste kamp for laget.

35-åringen - som nå bor i Sao Paulo i Brasil, har spilt for Middlesbrough i tre forskjellige perioder. Han er stemt fram av fansen som den aller beste Middlesbrough-spilleren i historien.

Nå vil han gjerne få spille en aller siste kamp på Riverside Stadion.

- Jeg håper klubben kan finne en dato for en vennskapskamp. Det kan være i forkant av neste sesong. Jeg har så veldig lyst til å ha på meg Middlesbrough-trøya én gang til før jeg avslutter karriera, sier han til BBC Tees.

Juninho følger nøye med på Middlesbroughs resultater, og spesielt lagkompis Gareth Southgates jobb som manager.

- Jeg er helt sikker på at han kommer til å bli en veldig bra manager, siden han alt var manager da han spilte. Han likte å organisere laget fra de bakre rekkene, og har et stort managertalent.

Brasilianeren lovpriser også klubbens fans. - De er en del av min familie, og jeg vil aldri glemme alt de gjorde for meg. Når jeg tenker på gode minner, så tenker jeg på alle de supporterne som ropte navnet mitt, sier Juninho videre.

Bryan Robson kjøpte Juninho fra Sao Paulo for 4,25 millioner pund i 1995. Han dro så til Atletico Madrid to år senere. I 1999 var han tilbake på Teesside. Deretter ble han kjøpt på nytt i 2002 - og var med på Carlin Cup-triumfen i 2004.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden