RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ta bonusen fra fotballmillionærene

Sist oppdatert:
Fotballpresident Sondre Kåfjord vil ta bonusen fra fotballmillionærer som John Carew og John Arne Riise. Hva synes du?

Fotballpresidenten mener spillerne må slite mer for å motta bonus fra Norges Fotballforbund.

Verdig en premiering
- Spillerne skal prestere over tid og vise seg verdig å få en premiering. Vi vil ha bonusene så små som mulig. I NFF vil at vi bonusene knyttes opp mot om laget kommer seg til VM eller ikke, sier Kåfjord til Adresseavisen.

NFF og spillerne er på kollisjonskurs. Forbundet vil fjerne bonusene i enkeltkamper, og gå over til en ordning der spillerne får utbetalt et beløp dersom de spiller Norge til VM. Spillerne på sin side kjemper for å beholde mest mulig av bonusene.

Den nye bonusordningen er et ledd i oppdra spillerne til å skjøtte sine saker på en bedre måte både på og utenfor banen.

Nedtur
EM-kvalifiseringen i fjor ble en nedtur både sportslig og utenomsportslig. Norge tapte omspillskampene mot Spania, og to av de mest profilerte spillerne røk sammen i spillerbussen.

- I etterkant av Carew- og Riise-saken er det klart at å oppdra spillerne også er et element når vi snakker om bonuser, sier Sondre Kåfjord.

Hva mener du om dagens bonus-system? Skriv inn din mening i kommentarfeltet under.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere