Gå til sidens hovedinnhold

Vil ta gull med Lillestrøm

Anders Rambekk vender hjem. Men først vil han vinne noe med Lillestrøm.

Fredag ettermiddag kunne Odd Grenland melde at Rambekk har undertegnet en treårskontrakt med klubben. Kontrakten er gyldig fra 1. januar 2008. Det betyr at Rambekk fullfører kontrakstiden i Lillestrøm.

Les også:Sommerens norske overganger

- Vil vinne noe
- Det blir fullt fokus på Lillestrøm i høst. Og det blir ikke noe problem, for jeg har lyst til å vinne noe før jeg forlater klubben, sier Rambekk til Nettavisen.

31-åringen, som er Bosman-spiller, bekrefter at han også har fått signaler fra Lillestrøm om at de ønsket å tilby ham en ny kontrakt.

- Men vi kom aldri så langt at vi diskuterte innhold, forteller Rambekk - som ikke legger skjul på at avgjørelsen om å flytte til Skien handler vel så mye om familieframtiden. Både han og hans bedre halvdel har familie Grenland-området.

Vil avslutte i Odd
- Vi har familie der nede. I tillegg er det klart at jeg har følelser Odd. Det er fint å kunne avslutte der.

- Betyr det at dette er din siste proffkontrakt?

- Det kan godt hende.

Odd Grenlands primære ønske var å hente Rambekk allerede i sommer. Det ble aldri aktuelt.

Ledertype
- Jeg har så vidt snakket med Jan Åge Fjørtoft om muligheten for å få til en overgang nå i sommer, men Lillestrøm er veldig klare på at det ikke er aktuelt, sier Odds sportssjef Hallvar Thoresen til Nettavisen.

Odd Grenlands interesse for Rambekk har lenge vært kjent. De jobbet med å få til en overgang før sesongen, men det ble det ikke noe av. Dialogen ble gjenopptatt 1. juli.

- Vi er veldig glade for at dette nå er i orden. Vi vet vi får en god spiller. En med rutine. Han blir en ledertype i troppen vår, fastslår Hallvar Thoresen.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus