Gå til sidens hovedinnhold

Vil utvide Old Trafford

Manchester United ser på mulighetene for å utvide hjemmearenaen Old Trafford til en kapasitet på 75.000 tilskuere.

Manchester United bekrefter overfor den engelske børsen fredag formiddag at de har iverksatt en kostnadsundersøkelse på hvor mye de må ut med for å bygge ut kapasiteten på Old Trafford. Planen er å bygge ut de to hjørnene på areanens nordside.

Representanter fra det engelske fotballforbundet (FA) har tidligere avvist en utbyggelse av Old Trafford med begrunnelsen om at dagens kapasitet på 67.500 er mer enn nok. FA frykter at en ytterligere utvidelse vil føre til at Manchester United ender opp som flere storklubber på kontinentet, der kamper blir spilt foran halvfulle tribuner.

Manchester United avviser imidlertid dette, og peker på at det er flere år siden ikke alle billettene i en hjemmekamp på Old Trafford ble revet bort.

- I gang med å planlegge

- Manchester United vurderer å forbedre fasilitenene på Old Trafford, inkludert en kapasitetsøkning på 7.500 tilskuere, slik at den totale kapasiteten blir rundt 75.000. Vi har allerede iverksatt en studie som vil kartlegge den tekniske og finansielle delen, sier klubben i en offisiell uttalelse.

"De røde djevlende" underskreker at en endelig beslutning om å bygge ut Old Trafford foreløpig ikke er tatt.

Planene om å bygge ut Old Trafford kommer kort tid etter at erkerival Arsenal fikk grønt lys til å starte byggingen av deres nye storstue i Ashburton Grove med en kapasitet på 60.000 tilskuere.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg