RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil vekk fra Molde

Matej Mavric er ikke interessert i å spille i Adeccoligaen neste år, og vil slutte i Molde fortest mulig.

- Jeg har større ambisjoner enn å spille i 1. divisjon, og har bedt klubben om å løse meg fra kontrakten, sier Matej Mavric til TV 2 Sporten.

Den slovenske landslagsspilleren kom til Molde i 2004, og har kontrakt med Molde ut sesongen 2007.

Ofret fødsel
Mavric ofret nylig sin sønns fødsel for å forsøke å berge Tippeligaplassen for romsdalslaget. Da sesongen var fullført, tok han første fly hjem til sin samboer og nyfødte sønn i Slovenia, der han fortsatt befinner seg.

- Jeg har ett år igjen av kontrakten. Molde kan holde på meg hvis de vil, men jeg er ikke motivert for videre spill der. Det lureste er nok å la meg gå, sier 27-åringen på telefon fra Slovenia.

Klubbdirektør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, hevder han ikke er kjent med at Mavric vil vekk fra klubben.

- Matej har pappaperm og returnerer like over nyttår, sier Jacobsen.

Men også slovenerens norske rådgiver, Sverre Mauseth, bekrefter at Mavric trolig ikke kommer til å returnere til Rosenes by.

- Jeg kan aldri tenke meg at Matej kommer tilbake til Molde. Vi har ute følere med et par klubber, men det er for tidlig å si hvor han spiller neste sesong, sier Mauseth.

Flere usikre kort
TV 2 Sporten er også kjent med at flere av Moldes utenlandske spillerne ikke liker tanken på å kombinere spill på det nest høyeste nivået i Norge, med landslagsspill.

I tillegg til Mavric har både Toni Kallio (Finland) og Sandro Grande (Canada) kontrakt med blåtrøyene neste år.

Veteranen Petter Rudi (33) er den eneste i Molde-leiren som ikke har kontrakt ved årets utløp. Også han teller på knappene om han skal fortsette. Rudi skal gi klubben et svar i løpet av de nærmeste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere