RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa interessert i Demidov

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
- Mange har sett på Vadim, sier agenten.

John Carews Aston Villa skal være på jakt etter Vadim Demidov.

VG forteller at klubbens speidere har fulgt med 22-åringen i flere kamper denne våren, og i 2-2-kampen mot Sandefjord i mai var også Stoke-manager Tony Pulis til stede for å ta midtstopperen nærmere i øyesyn.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Også den engelske avisa The Times skriver at Aston Villa er interessert i Rosenborg-stopperen.

- Mange har vært og sett på Vadim. Det er en kjensgjerning at han har vært god. Men noe navngiving til media holder jeg ikke på med, sier Demidovs agent Jim Solbakken til VG.

Demidovs kontrakt med trønderne går ut etter neste års sesong, og den tidligere Hønefoss-spilleren avbrøt i vår forhandlingene om en ny kontrakt.

- Jeg har ikke hørt noe om det. Jeg vil egentlig ikke vite om sånne ting, hvis det ikke er noe veldig konkret, sier Demidov selv til VG, og poengterer at han ikke har noe imot å bli værende i Trondheim.

- Jeg synes jeg har veldig mye igjen å bevise i Norge og for Rosenborg. Jeg vil også gjerne vinne noe med Rosenborg, og jeg trives bra. Uansett er det opp til klubben til slutt om de vil selge. Men jeg synes jeg har tatt store steg i år, sier Demidov.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere