RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa-kaptein ute i tre måneder

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Aston Villa må klare seg uten sin bulgarske kaptein i tre måneder.

Stiliyan Petrov (31) ble skadd i 0-1-tapet for Sunderland for et par uker siden. Nå viser det seg at kneskaden setter ham ute av spill i rundt tre måneder.

- Jeg er svært skuffet over ikke å kunne bidra. Jeg føler meg ok, men kneet trenger rundt tre måneders restitusjon, sier Petrov til klubbens nettsider.

Petrov er kjent som en kreativ, men tøff midtbanespiller. Han ble skadd etter rundt 40 minutters spill av Sunderland-kampen.

- Dette er første gang, siden jeg brakk beinet da jeg spilte for Celtic for ti år siden, at jeg har vært skadd så lenge som nå, sier han videre.

Villa-fansen håper nok de får se bulgareren på banen før de tre månedene som er estimert. Nigel Reo-Coker overtok kapteinsbindet i lokaloppgjøret mot Birmingham i helgen, men viste seg mer som en tikkende bombe enn en stabil kaptein i det målløse oppgjøret.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere