RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap Photo/Scanpix

Villa med knepen seier

Og John Carew var involvert i vinnermålet.

ASTON VILLA - EVERTON 1-0:

Forsvarsspilleren Luke Young scoret kampens eneste mål, og sitt andre totalt i Villadrakta, da de mørkerød slo Everton på Villa Park.

Nettkjenningen ble servert av Ashley Young, som igjen fikk ballen fra Carew. Nordmannen headet ballen til den målgivende spilleren og kunne etter ni minutter juble over den avgjørende scoringen.

Villa klatrer
Birmingham-klubben fikk dermed tre poeng med seg fra oppgjøret og rykket opp til fjerdeplassen på tabellen. Det managerløse laget er nok fornøyd med en slik plassering etter den forferdelig sesongstarten da de tapte 6-0 mot nyopprykkede Newcastle.

Everton er nok på sin side meget misfornøyde. Klubben styrte førsteomgangen og kom til mange målsjanser, men sviktet i avslutningsøyeblikket. Villas forsvarsrekke og keeper Brad Friedel skal ha sin del av æren for at bortelaget aldri traff nettmaskene.

Og da de knallblå ikke klarte det måtte de nøye seg med null poeng og tabellplassering under nedrykksstreken. Trener David Moyes har ennå ikke vunnet denne sesongen, men spilte uavgjort mot Wolverhampton i den andre serierunden.

Skadet Carew?
Carew ble tatt av banen etter 68 minutter, og det kunne se ut som hadde smerter, uten at detter har blitt bekreftet.

Hvis tilfellet er at spissen har skadet seg er det dårlig nytt for Drillo, som skal lede det norske landslaget i EM-kvalifiseringskampene mot Island fredag og Portugal mandag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere