Gå til sidens hovedinnhold

Villa-spiller solgte billetter på Facebook

Men nå kan 18-åringen bare glemme å se ligacupfinalen på Wembley.

Aston Villa har bannlyst Nathan Baker fra ligacupfinalen etter at det ble kjent at han solgte fem billetter til fansen på Facebook for 2000 kroner stykket, melder The Guardian.

- Klubben er skuffet over at Nathan Baker har vært så korttenkt. Alle spillerne fikk streng beskjed om at billettene de fikk utdelt kun var til seg selv og nærmeste familie. Etter hendelsen har den beskjeden blitt gjengitt i klartekst til resten av troppen. Men vi må ikke glemme at Nathan bare er 18 år, og at slike ting skjer, sier en offisiell Villa-talsmann.

Baker er for tiden på lån til Lincoln City, og har måttet unnskylde seg til ovenfor Villa-manager Martin O'Neill og klubben.

- Jeg ønsker å unnskylde meg til fansen for mine handlinger. Jeg håper en dag å spille for Villas førstelag, men jeg innser nå at mine handlinger utenfor banen har minst like mye å si som det som skjer på banen, har unge Baker uttalt etter den kjedelige hendelsen.

Det er for øvrig ingen tegn på at klubben vil gi øvrige sanksjoner ovenfor Blaker. Aston Villa regner nå saken som ferdig.

18-åringen har ennå ingen førstelagskamper for birminghamklubben, men må altså regne med å se ligacupfinalen på fjernsyn i stedet for på Wembley,

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken