Gå til sidens hovedinnhold

Villa uten punsj

Aston Villa er ikke akkurat laget med mest krutt i ligaen. Mot Fulhams svake forsvar skapte de svært lite. Igjen.

ASTON VILLA-FULHAM 0-0: Tre mål på de siste seks kampene sier sitt om Villas effektivitet, og manager David O'Leary (bildet) er nok mest glad for at sesongen snart er over. For hadde det fortsatt slik kunne laget fort rykket ned.

McCann nærmest

Siden den sterke 4-0-seieren over Middlesborugh 4. februar, har det gått nedover for Villa. Og særlig svikter det fremover. Mot Fulham, som har sluppet inn nest mest mål i årets liga (51), skapte Villa svært få sjanser. Og de gangene de kom til sjanser, misbrukte de dem.

Som midtbanespiler Gavin McCann i første omgang, som brukte alt for lang tid på å fyre av. Nærmest kom Villa da Fulhams Boa Morte nesten satte ballen i eget mål etter en corner.

Fansen hadde med plakater hvor de krevde O'Leary sparket.

- Ja, jeg ble fortalt om plakatene. Sånn er det med noen, men jeg opplevde at de aller fleste av publikum på 32. 000 heiet på oss og støtter oss, sa O'Leary til Sky Sports etter kampen.

Muligens savnet Villa spissen Milan Baros, selv om den tsjekkiske stjernen ikke akkurat har levert varene siden overgangen fra Liverpool. Men med toppscorer Luke Moore (8 ligamål) på plass burde det duge, men Moore hadde en dårlig dag og ble fortjent byttet ut med Juan Pablo Angel.

Snytt for straffe?

I stedet burde kanskje Fulham ha tatt alle de tre poengene. Mark Pembridge burde nok fått straffe da en Villa-spiller handset inne i 16-meterboksen, men dommeren vinket spillet videre.

Andre omgangen var for øvrig en rimelig kjedelig forestilling. Villa prøvde å angripe, men klarte det ikke, og i perioder var det Fulham som var friskest.

Dermed er Villa fremdeles like ufarlige og Fulham stadig uten borteseier i ligaen. Er det rart de ligger på henholdsvis 15. og 14. plass?

HTML EMBED
Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden