Villarreal med sju strake

Foto: Getty Images

Villarreal har sju strake hjemmeseire mot Athletic Bilbao. Vi tror på nummer åtte søndag. Sjekk vårt oddstips.

26.02.12 11:11

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Sportspills meny søndag
Oddstips 2: Lazio tilbake på vinnersporet
Tippetips: Liverpool vinner på Wembley
Premier League: Skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 90 spilleobjekter, der ligacupfinalen mellom Cardiff og Liverpool kanskje er mest interessant for de fleste nordmenn. I Spania er det storkamp i kveld mellom Atletico Madrid og Barcelona og det spilles ellers flere kamper i både La Liga og Serie A. I Premier League er det høyinteressant London-derby mellom Arsenal og Tottenham, mens Manchester United skal ut i en småvrien bortekamp mot Norwich. Vi traff ikke med vårt spill på Newcastle lørdag, men når Coventry og Valenciennes gjorde jobben i vårt andre oddstips ble det flott pluss for de som fulgte våre spilleforslag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Siena - Palermo
Etter en flott periode med blant annet hjemmeseier mot Roma, har det blitt to strake tap for Siena nå, mot middelmådig motstand. Mangler flere spillere også i ettermiddag, når formsterke Palermo kommer på besøk. Palermo gjorde jobben og vel så det hjemme mot Lazio sist søndag og ga seg ikke før det stod 5-1. Borte er fortsatt ingen kamper vunnet (0-4-8).Med mannskapet ser det bra ut og Palermo vant tilsvarende oppgjør i fjor. Dags for at Fabrizio Miccoli og hans lagkamerater også leverer på bortebane nå og 2,90 for at Palermo sprekker nullen og tar sin første borteseier for sesongen kan testes.

Valencia - Sevilla
Hjemmelaget har hatt et meget tøft program den siste tiden. Dobbeltoppgjør mot Barcelona i Copa del Rey har blitt etterfulgt av dobbeltopgjør i Europa League mot Stoke, og det har vært to kamper i uken lenge nå. Ttil tross for svake 1-4-2 på sine sju siste seriekamper, har Valencia veldig bra kontroll på tredjeplassen i La Liga. Med 40 poeng har laget sju poeng ned til Espanyol på fjerdeplassen. Etter 0-2-6 på sine åtte siste seriekamper, ble det endelig seier igjen for Sevilla sist helg. Gjorde en bra kamp da hjemme mot Osasuna og vant svært fortjent 2-0. Avanserte dermed til ellevteplass med sine 29 poeng. Det er faktisk bare fire poeng opp til Espanyol på fjerdeplass. Seks poeng ned til Racing Santander under streken. Svake 1-6-4 på fremmed gress. Sevilla får garantert et oppsving nå (med ny trener på plass også) og på papiret har jo Sevilla et utmerket lag. Vant tilsvarende kamp i fjor, og et slitent Valencia er mulig å slå. 3,95 for borteseier ser høyt ut her og er et meget spennende langskudd.

Dagens avslag
Arsenal - Tottenham
Dersom Tottenham skulle vinne denne kampen, vil laget være tretten poeng foran Arsenal på tabellen. Tronskifte i London, eller bare naturlige sesongvariasjoner? Arsenal komer fra to meget svake bortekamper mot henholdsvis Milan (0-4) og Sunderland (0-2), men har neppe problemer med motivasjonen. Tottenham gjorde en bunnsolid hjemmekamp mot Newcastle (5-0), men skuffet ved kun å klare 0-0 borte mot Stevenage i FA-cupen sist helg. Her er det mulig å argumentere for alle utfall og helgardering er som kjent ikke lønnsomt å spille på Langoddsen. Se og nyt uten spill.

Napoli - Inter
Det er nesten ufattelig å se at man blir tilbudt latterlig lave 1,75 for Napoli-seier i denne kampen. Napoli har ikke bedre enn 5-5-2 på hjemmebane og har vært svært variable i serien, selv om tredjeplassen fortsatt er innen rekkevidde. Inter tok sju strake trepoengere, nå er det blitt ett poeng på de fem siste. Gjorde en godkjent bortematch mot Marseille, selv om det kom overtidsmål mot (tap 0-1). De to siste tilsvarende har endt uavgjort, det kan skje også i kveld. Uansett er kampen verdiløs som spilleobjekt.

Dagens spill
Villarreal - Athletic Bilbao (obs spillestopp kl 11.55
Etter en strålende periode med ti poeng på fire kamper, gikk lyset og sikringen for hjemmelaget i bortemøtet med Mallorca sist helg. En jevnspilt førsteomgang (0-1), men havari i andreomgang og laget måtte reise hjem med 0-4 i bagasjen. Ligger på 17. plass med 26 poeng og har kun to poeng ned til Racing Santander under streken. På hjemmebane har laget stort sett levert (5-5-1) og står nå med sju strake hjemmekamper uten tap. Høstens Champions League-gruppespill, har uten tvil ødelagt mye av sesongen i den hjemlige ligaen, ikke minst siden Villarreal også har slitt med skader.

Athletic Bilbao hanglet seg videre i Europa League torsdag, da laget slo russiske Lokomotiv Moskva 1-0- Etter 1-2 tap i Moskva avanserte altså baskerne på bortemålsregelen. I tillegg har Bilbao spilt seg frem til finale i Copa del Ray og hatt et meget tøft kampprogram den siste tiden. Ligger på sjetteplass med 33 poeng, kun to poeng bak Levante (som slo tilbake med seier lørdag) på den viktige fjerdeplassen. Borte er to av de tre siste tapt, totalt viser bortetallene 3-4-4.

For Villarreal er spissen Nilmar tilbake i troppen til søndagens kamp, det er også forsvarsspilleren Angel. Guiseppe Rossi er fortsatt skadet og sammen med Catale, de eneste spillerne på skadelisten for hjemmelaget. For bortelaget må Muniain (m) sone karantene (22 seriekamper fra start), det samme må spissen De Marcos (21 kamper fra start). Fernando Amorebieta ble skadet seg i bortemøtet med Lokomotiv Moskva, mens Fernando Llorente testes før kampstart.

Sju strake hjemmeseire i de sju siste tilsvarende oppgjørene. Villarreal har tross arbeidsulykken sist helg, vist oppadgående form. Nilmar er tilbake (starter kanskje på benken). Bilbao har hatt et knalltøft program den siste måneden og er ikke noe stort bortelag og trives altså svært dårlig her.

Vi tror hardt på hjemmelaget og spiller Villarreal til 2,15 i odds. Kampen kan spilles som singel og merk at kampen starter allerede kl 12.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 11.55):
Kamp 1 Villarreal - Athletic Bilbao 2,15 2,85 2,75
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.