Gå til sidens hovedinnhold

- Villas-Boas kobles til storklubb

35-åringen er fortsatt attraktiv.

Portugiseren André Villas-Boas har prøvd seg som manager i både Chelsea og Tottenham, uten å få det helt til.

35-åringen, som fikk sitt store gjennombrudd som hovedtrener i FC Porto, endte opp med å få sparken i begge Premier League-klubbene.

Men til tross for at suksessen har uteblitt for José Mourinhos tidligere analysesjef de siste sesongene, er han fortsatt en attraktiv mann for mange klubber.

Ifølge Sunday Telegraph kan Villas-Boas nå nærme seg Bundesliga og tysk fotball. Schalke 04 skal være interessert i å ansette portugiseren.

Den tyske storklubben vurderer nemlig å kvitte seg med nåværende hovedtrener Jens Keller, og skulle det skje, blir Villas-Boas trolig erstatteren.

Den tidligere Spurs-sjefen er for tiden i Qatar, der både Bayern München og Schalke er på treningsleir.

35-åringen skal enn så lenge ikke være i forhandlinger om jobben i Schalke, men har vært til stede på flere av klubbens treningsøkter den siste tiden.

Schalke ligger bare på en sjuendeplass i Bundesliga, fire poeng bak Borussia Dortmund på den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-spill.

Det skal være et mål for klubben å igjen kvalifisere seg for den gjeveste europacupen og om ikke Keller får skikk på laget snart, vil han trolig måtte ta sin hatt og gå.

Telegraph skriver at Schalke skal være villig til å vente til etter sesongen, men den tyske klubben skal ha forhørt seg med Villas-Boas og manageren skal ha interesse for jobben.

Villas-Boas har tidligere gjort det klart at han ikke ønsker å jobbe videre i Premier League. Han har også blitt koblet med AC Milan den siste tiden.

Kommentarer til denne saken