*Nettavisen* Sport.

Villas-Boas tror ikke han blir sparket

Foto: Pa Photos

- Eieren betalte ikke 15 millioner pund for å hente meg fra Porto, for så å betale nok en formue for å få meg vekk fra Chelsea.

21.11.11 11:15

Andre Villas-Boas har ikke fått en perfekt start på jobben som Chelsea-manager.

Etter 12 kamper i Premier League, ligger Chelsea allerede 12 poeng bak Manchester City på førsteplass, og hjemmetap mot rivaler som Arsenal og Liverpool setter press på Chelsea-sjefen.

Spekulasjonene har startet
Søndag tapte londonlaget 1-2 på hjemmebane mot Liverpool, etter at tidligere Chelsea-spiller Glen Johnson satt inn vinnermålet kort tid før slutt.

Allerede er spekulasjonene om Villas-Boas i full gang, og portugiseren er fullstendig klar over at Chelsea-eier Roman Abramovitsj ikke er verdens mest tålmodige mann.

Likevel avfeier han spekulasjonene om at han risikerer å bli sparket etter den haltende sesongåpningen.

- Eieren betalte ikke 15 millioner pund for å hente meg fra Porto, for så å betale nok en formue for å få meg vekk fra Chelsea, sier Villas-Boas ifølge The Mirror.

- Jeg tror ikke det er et spørsmål om eierens tålmodighet. Vi har satt oss som mål å bygge noe nytt, og klubben er dedikert i arbeidet med å bygge for fremtiden, fortsetter portugiseren.

- Situasjonen er ikke bra
Villas-Boas er likevel klar over at Chelsea-supporterne ikke lever godt prestasjoner som mot Liverpool, og innrømmer at klubben ikke er fornøyd med tingenes tilstand.

- Situasjonen i ligaen er ikke bra for oss. Men det er ikke umulig å snu det. Det er ikke Chelseas beste sesongåpning i Premier League, men men troen er der, sier han.

Leder for Chelseas norske supporterklubb, Even Strete, tror ikke Villas-Boas sitter utrygt.

- Nei, jeg tror han er trygg. Men skulle Chelsea rote det til og ryke ut av gruppespillet i Champions League, da tror jeg varsellampene vil begynne å lyse, sier Strete til Nettavisen.

- Men man vet aldri hva Roman Abramovitsj tenker, legger han til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag