RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Villas-Boas tror ikke han blir sparket

Sist oppdatert:
- Eieren betalte ikke 15 millioner pund for å hente meg fra Porto, for så å betale nok en formue for å få meg vekk fra Chelsea.

Andre Villas-Boas har ikke fått en perfekt start på jobben som Chelsea-manager.

Etter 12 kamper i Premier League, ligger Chelsea allerede 12 poeng bak Manchester City på førsteplass, og hjemmetap mot rivaler som Arsenal og Liverpool setter press på Chelsea-sjefen.

Spekulasjonene har startet
Søndag tapte londonlaget 1-2 på hjemmebane mot Liverpool, etter at tidligere Chelsea-spiller Glen Johnson satt inn vinnermålet kort tid før slutt.

Allerede er spekulasjonene om Villas-Boas i full gang, og portugiseren er fullstendig klar over at Chelsea-eier Roman Abramovitsj ikke er verdens mest tålmodige mann.

Likevel avfeier han spekulasjonene om at han risikerer å bli sparket etter den haltende sesongåpningen.

- Eieren betalte ikke 15 millioner pund for å hente meg fra Porto, for så å betale nok en formue for å få meg vekk fra Chelsea, sier Villas-Boas ifølge The Mirror.

- Jeg tror ikke det er et spørsmål om eierens tålmodighet. Vi har satt oss som mål å bygge noe nytt, og klubben er dedikert i arbeidet med å bygge for fremtiden, fortsetter portugiseren.

- Situasjonen er ikke bra
Villas-Boas er likevel klar over at Chelsea-supporterne ikke lever godt prestasjoner som mot Liverpool, og innrømmer at klubben ikke er fornøyd med tingenes tilstand.

- Situasjonen i ligaen er ikke bra for oss. Men det er ikke umulig å snu det. Det er ikke Chelseas beste sesongåpning i Premier League, men men troen er der, sier han.

Leder for Chelseas norske supporterklubb, Even Strete, tror ikke Villas-Boas sitter utrygt.

- Nei, jeg tror han er trygg. Men skulle Chelsea rote det til og ryke ut av gruppespillet i Champions League, da tror jeg varsellampene vil begynne å lyse, sier Strete til Nettavisen.

- Men man vet aldri hva Roman Abramovitsj tenker, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere