RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Friedemann Vogel / Getty / All Over Press

Ville du flyttet for hennes skyld?

Sist oppdatert:
Tottenham-stjerne på vei til Tyskland.

Rafael van der Vaart er en viktig spiller for Tottenham, som har base i London. Kona Sylvie jobber for den tyske TV-stasjonen RTL med base i Köln. Denne situasjonen har medført at Sylvie og Rafael tilbringer mye tid fra hverandre.

Nå skal playmakeren være på vei til Schalke, som ifølge Daily Mail har tilbudt Tottenham drøyt ti millioner pund for nederlenderen.

Det skal allerede ha vært kontakt mellom Rafael van der Vaarts representanter og den tyske bundesligaklubben. 29-åringen har tidligere også irritert seg over at han ekstremt ofte blir byttet ut mot slutten av de kampene han spiller, noe som også kan påvirke lysten til å forlate Tottenham.

RTLs base i Köln ligger ifølge den engelske avisen bare ti mil fra Schalkes bane.

Rafael van der Vaart har også tidligere tatt viktige karrierevalg basert på kjærligheten.

I 2009 ble Sylvie van der Vaart rammet av brystkreft. Den sommeren ønsket Real Madrid å selge Rafael, men han valgte å bli fordi Sylvie ble behandlet for kreftsykdommen i Spania. Først sommeren etter forlot han den spanske hovedstaden til fordel for London og Tottenham.

Sylvie og Rafael van der Vaart regnes som Nederlands versjon av David og Victoria Beckham. Sylvie har vært en kjent TV-personlighet i Nederland på hele 2000-tallet. Hun startet karrieren med barne-TV og musikkprogrammer og ble kåret til den mest sexy kvinnen i Nederland i 2003.

Da paret giftet seg i 2005, ble hendelsen vist direkte på nederlandsk fjernsyn.

De siste årene har Sylvie jobbet med talentshow som «Skal vi Danse» og lignende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere