20. oktober ga Geox seg som hovedsponsor for Mauro Gianettis sykkellag, som denne sesongen tilhørte det nest øverste nivået.

Siden den gang har lagledelsen jaktet en ny sponsor uten hell.

Torsdag ga de offisielt opp 2012-satsingen, etter at spanjolenes reise til Venezuela i håp om få president Hugo Chávez og landets turistnæring på kroken mislyktes.

Les også: Den siste Geox-sjefen har gitt opp

Søndag kan cyclingnews.com fortelle at Mauro Gianetti også har forhørt seg med prokontineltallaget UnitedHealthcares om en mulig fusjon.

- Gianetti har forhørt seg. Det var flere forskjellige alternativer og flere scenarier ble drøftet, men vi liker å holde slike samtaler konfidensielt, sier UnitedHealthcares manager, Mike Tamayo, til cyclingnews.com.

Fristet med Cobo
Nettstedet skriver også at Gianettis tilbud kan ha inkludert Juan Jose Cobo, som signerte en kontraktsforlengelse med laget rett før de kollapset. Som regjerende vinner av Vuelta a España ville UnitedHealthcares deltakelse vært udiskutabel. Laget har ikke kjørt en grand tour tidligere.

Tamayo ville ikke bekrefte dette, men sa følgende som kan antyde dette:

- Det er mange ting som er fristende i sporten, spesielt når du hører om så mange lags fusjoner. Det skaper mange muligheter. Alt må vurderes og noen ganger er det et spørsmål om riktig timing.

UnitedHealthcares satsning er sikret ut 2014 etter at deres hovedsponsoravtale ble forlenget i november.

PS! Juan Jose Cobo vil trolig signere for Movistar innen kort tid.