Gå til sidens hovedinnhold

- Ville gi 13 mill. for Doffen

Det er kommet inn bud på Kristofer Hæstad.

Start rykket ned fra Tippeligaen i år, og Kristofer Hæstad er klubbens heteste salgsvare. Spill i Adeccoligaen er ikke aktuelt for landslagsspilleren. Før landslaget samlet seg i forrige uke var spekulasjonene godt i gang. Både Lillestrøm, Vålerenga og IFK Göteborg ble nevnt som potensielle nye arbeidsgivere.

Og nå er det kommet inn bud også. Ifølge TV 2 skal Lillestrøm ha fått avslått et bud på 13 millioner kroner for landslagsspilleren. Start krever 15 millioner for midtbanejuvelen.

Stresser ikke
Men hovedpersonen kommer ikke til å stresse med å ta en avgjørelse.

- Dere får spekulere så mye dere vil. Jeg vil uansett bruke den tiden jeg trenger. Jeg vet ikke når jeg bestemmer meg. Jeg har tenkt på landslaget fram til nå. Jeg har ikke bestemt meg for hvilken klubb jeg vil spille på, sier han.

- Har du hørt at det er kommet inn bud på deg?

- Ja, jeg vet det er kommet henvendelser til Start, sier han.

Men det er ikke pengene som til syvende og sist avgjør hvor han går.

- Jeg går ikke til en klubb hvis jeg ikke vet at jeg får spille i den posisjonen jeg er god i. Sånn sett er det ingen ulempe at Tom Nordlie er trener i Lillestrøm. Han kjenner meg jo godt, både mine styrker og mine svakheter, sier Hæstad til Nettavisen torsdag.

Ingen kommentar
Men i Lillestrøm er tonen som vanlig kort. Klubbens manager Jan Åge Fjørtoft vil verken bekrefte eller avkrefte at klubben har lagt inn noe bud på Doffen.

- Vi kommenterer aldri enkeltspillere. Det kan du sitere meg på, sier Fjørtoft til Nettavisen.

Martin Andresen, som nå er trener i Vålerenga, vil heller ikke si noe om Doffen.

- Jeg har ingen kommentar til Kristofer Hæstad. Jeg kommenterer ikke spillere som ikke er i Vålerenga, sier han.

P.S. Rune Jarstein er den andre spilleren i det norske landslaget som kommer til å ta en avgjørelse i nær fremtid med tanke på hvor han fortsetter karrieren. Han reiser imidlertid til Bremen i helgen, og forventer ikke å være i kontakt med interesserte klubber før i neste uke. Rosenborg og Vålerenga skal være de to mest aktuelle klubbene.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot