Gå til sidens hovedinnhold

Ville ha trekant med massøser

Men idrettslegenden fikk i stedet et eksplosivt søksmål i fanget.

Den amerikanske fotballklubben Jets og den tidligere quarterbacken Brett Favre har blitt saksøkt av to kvinner. Kvinnene hevder at de fikk sparken i klubben da en av de klagde på sleskete tekstmeldinger fra den nå aldrende bestefaren Brett Favre, ifølge New York Post.

I søksmålet har kvinnene Christina Scavo og Shannon O'Toole, som begge jobbet som massøser, forklart at Favre forsøkte å få Scavo og en tredje uidentifisert kvinne, som også jobbet som massør til å bli med på en trekant.

Videre kommer det frem at Scavo fikk sparken etter at hun og hennes ektemann fortalte hva Favre hadde gjort. O'Toole som også er saksøker sier at hun fikk sparken fordi det var hun som hadde skaffet Scavo jobben i utgangspunktet.

Kvinnene hevder at tilnærmelsene kom sommeren 2008, da han skulle ha latt merke til Scavo på lagets treningsleir på Long Island.

Etter at hun fortalte mannen sin om Favres slibrige SMSer tok han kontakt med Favre og ba han holde seg unna kona. Favre skal ha reagert med sinne for at tilnærmelsene ble kjent og ha nektet å komme med en beklagelse.

Etter dette skal de aldri mer ha fått jobbe for Jets, hvor Favre spilte før han i 2009 signerte med Minnesota Vikings.

Som erstatning ønsker kvinnene å få tilbake jobbene sine samt en uidentifisert økonomisk kompensasjon.

Reklame

8 superkupp på kjøkkenutstyr

Kommentarer til denne saken